Skattejakt

Vet dere hva jeg prøvde denne helgen? Metaldetektor! Vi var på skikkelig skattejakt og fant både mynter, gamle patroner fra krigen og en ring i sølv. Skikkelig spennende, selvom vi ble rimelig bra lei av sølvfolie og ølbokser etterhvert. Herlighet, som folk forsøpler strendene! Det er jo en skam…

skattejakten (1 of 1)

Litt pirates of the caribbean feeling, eller? Jada.

solnedgang (1 of 1)

I tillegg ble vi vitne til den nydeligste solnedgangen jeg har sett på lenge. Wow!

Er det forresten noen av dere som vet hvordan jeg kan bevare kvaliteten på bildene selvom jeg resizer bildene i lightroom? Har på både sRGB, max quality, resize to fit long edge og 1010 pixler som er ønskelig her på bloggen og resolution 72 pixels pr inch…? HATER dårlig kvalitet, mister helt lysten til å blogge når bildene er kornete og grusomme…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.