Give me some time

kamilla (1 of 1)-8

Det er ikke mye som skjer på bloggen… Formen min er ikke på topp for tiden og all energien bli brukt på å komme seg igjennom arbeidsdagene. Den siste tiden har jeg blitt mer og mer sliten, og føler meg generelt kraftig redusert med lite energi, svimleturer, hjertetåke og diverse. For et halvt år siden var jeg igjennom alt av blodprøver uten at legen kunne finne noe som ikke var som det skulle. Så det kom ikke noe fornuftig ut av det. Det er frustrerende å kjenne formen dale mer og mer, mens det ikke kommer frem at noe er galt. Etter noen kritiske runder på google har jeg fortsatt mistanke om at det kan være lavt stoffskifte, selvom det ikke slo ut på blodprøven. For en stund siden startet jeg å måle basal kroppstemperatur for å spore syklusen, og det kom der frem at jeg har en ganske lav kroppstemperatur som varierer mellom 35,15 og 35,90. Det i seg selv, sammen med alle symptomene jeg kjenner meg igjen i, sammen med litt research om hvor mange som har denne sykdommen uten å få utslag på blodprøver gjorde at jeg har bestilt time hos en privat lege i Oslo med interesse for pasieten som helhet og interesse for å finne ut av tilstander som «uforklarlig» slitenhet og mangel på energi. Dersom det kan hjelpe, er det verd hver eneste krone. Jeg er spent, litt desperat og veldig håpefull, uten at jeg egentlig tørr å ha for store forhåpninger. Jeg er livredd for å få beskjed om at jeg har utviklet ME, som kan oppstå etter infeksjoner. Jeg hadde jo en parasittinfeksjon i magen i to og et halvt år frem til jeg ble frisk i slutten av 2014… Tiden vil vise, det skal bli spennende å se. Jeg håper hvertfall at jeg snart kan føle meg mer våken og tilstede igjen.

Så da vet dere hvorfor det er så stille her inne.
Forhåpentligvis kommer jeg sterkere tilbake! ♥

11 kommentarer

 1. Huffda 🙁
  Har du tenkt på at det kan ha noe med kostholdet ditt å gjøre?
  Håper dere finner ut av det hos han spesialisten da!
  God bedring, fine <3

  1. kamillahaaland

   Tviler veldig sterkt på det. Spiser veldig mye grønnsaker, er stor fan av superfoods, får i meg mer enn nok proteiner og tar kosttilskudd. Blodprøvene viste veldig gode resultater på alt av vitaminer og mineraler. Hadde håpt på jernmangel da jeg tok blodprøven, men den var i øvre skikt, så har mer enn nok av det. Samme med alt annet. Så ble litt skuffet da jeg fikk beskjed om at jeg var superfrisk.. Spesielt når det bare blir verre…

 2. Det er aldri en god følelse når kroppen jobber i mot en, spesielt ikke når alt av tester viser at «det ikke er noe galt». Håper at de nye legene klarer å finne noen svar til deg, og at det ikke er ME, eller noe alvorlig. Masse god bedring, Kamilla! Unner deg ikke å ha det slik du har det nå!

  1. kamillahaaland

   ❤️
   Satser på at han i Oslo finner ut av noe 😊 den infeksjonen jeg hadde i 2,5 år var også noe de ikke fant ut av, så fastleger i det offentlige begynner jeg virkelig å miste troen på. Blir spennende å prøve en privat lege! Har ei venninne som har lavt stoffskifte som gikk lenge i det offentlige uten å få hjelp, mens fikk det påvist hos han jeg skal til, og fikk hjelp. Så har troa!

 3. Huff, denne følelsen kjenner jeg igjen.. De siste årene har jeg også slitt veldig med lite energi, og jeg har også vært innom legen mange ganger uten at de i det hele tatt har funnet noe som er galt. Det er veldig slitsomt å ha det slik, å aldri føle seg helt uthvilt uansett hvor mye man sover. Heldigvis er jeg inne i en periode hvor jeg har det mye bedre, men har fortsatt en del dager hvor energien er helt på bånn.

  Jeg håper du får et svar på hvorfor du føler deg slik, og hvis ikke, så håper jeg at du snart føler deg i mye bedre form igjen. Sender deg mange gode tanker 🙂

 4. Åh, så fælt å ikke vite, håper du finner ut av det og at formen blir bedre <3

 5. Har du sjekket deg for Borelia?

  1. kamillahaaland

   Har ikke gjort det, nei. Burde kanskje gjort det, selvom det er mange mange år siden jeg hadde flått sist… Hmm

 6. Huff, Kamilla! Vet akkurat hvordan du har det. Får håpe de finner ut av noe i Oslo, selv holder jeg på å prøve å komme meg til Tyskland. Husk at det bare er å sende en melding om du vi snakke eller noe, jeg vet jo litt om dette og har en del «erfaring» innen både stoffskifte, borelia og ME. God bedring <3

 7. Høres ut som lavt stoffskifte! Er akkurat det jeg har og de symptomene jeg hadde. Men det viste jo også på prøven. Håper du finner ut av hva det er. God bedring! <3

 8. Tenker på deg Kamilla – håper virkelig at du kjem til bunns i det. Sender deg mange gode klemmer <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.