24H @ the cabin

Snakk om ironi i det forrige innlegget. Superinspirert – men ingen blogginnlegg på over en uke. Vel, heldigvis er det mange andre plan man kan være inspirert på. Kommer heller tilbake etterhvert med hva. Hvis det blir noe, da.

Hytta (1 of 1)-3Hytta (1 of 1)-2Hytta (1 of 1)Hytta (1 of 1)-4

Fredag til lørdag.

Helt stille, ingen trafikk. Ingen lyder fra nabolag. Ingenting.
Kun fuglekvitter, raslende løvblader og ens egen pust. ♥

Det å komme seg litt bort er gull verd i blant. Om det så kun er å kjøre halvannen time for å komme til en hytte uten innlagt vann et sted som føles som langt inne i skogen. Sitte på verandaen og se på vinden som lager liv i vannet, bladene som veiver fra den ene siden til den andre, kjenne solstrålene varme og bare være.

Da vi kjørte hjem fra hytta med nyplukkede kantareller baki bilen, var det først duket for grilling, kubbespill, brettspill og hygge hos Ingvild på halvveien. Snakk om deilig måte å tilbringe lørdagen på.

I morgen er det tilbake på jobb etter tre uker med ferie. Skulle gjerne hatt ferie enda lengre, men det blir godt å begynne igjen også…

Har dere begynt i jobb igjen etter ferie? Hvordan var det?

5 kommentarer

  1. Det både høres og ser veldig veldig bra ut 🙂 Har heldigvis en uke til med ferie, men er meldt bare drittvær.. :/

  2. June Martine Nysted

    Så utolig koselig ut, fint å komme seg litt bort noen ganger 🙂
    Jeg har jobbet som ekstravakt siden i april, og nå skal jeg til Thailand en mnd. Det blir frihet for meg, og endelig kunne reise igjen 🙂

  3. Kjempe fine bilder 🙂

  4. Så deilig! Har jobbet hele sommeren, så ikke mye ferie her i gården.. Men fri fra skolen da 🙂 på tirsdag derimot, DA er det tilbake på skolebenken!

  5. Hei 🙂 hvordan fikk du byttet over til unitedinfluencers søkte du om dette, eller ble du kontaktet?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.