Overflod av kreativitet og inspirasjon!

kafé (1 of 1)-21kafé (1 of 1)-18kafé (1 of 1)-19kafé (1 of 1)-20kafé (1 of 1)-6

Tilbrakte noen timer på kaffebaren «D Origen» i dag. Tenk, sitte innendørs med mangosmoothies, frappé og macbook’en mens det er sol og 31 grader utendørs. Vel, slik ble det altså noen timer i dag. Jeg renner over av kreativitet og inspirasjon om dagen og valgte derfor å sette meg ned for å hamre løs på tastaturet en liten stund. Det er helt vanvittig hva som foregår i topplokket når man har fri fra jobb og er på ferie hvor man tilbringer litt av dagene helt alene. Det er akkurat som om tankeslusene åpnes, man blir mer kreativ, mer inspirert og rett og slett får en ny glød. Det er så enormt mye jeg ønsker å gjøre her i verden. Mer enn jeg noen sinne vil få tid til. Det er kanskje noen som kjenner seg igjen? Vel, vi må fortsette å drømme og ta et steg om gangen. Vi oppnår kanskje ikke absolutt alt vi vil, men vi kan oppnå en del…

5 kommentarer

 1. Christina i London

  Så fint det så ut der! Herlig å kjenne litt på kreativiteten og inspirasjonen igjen kan jeg tenke meg.

  1. kamillahaaland

   Ja, selvom det er nærmest så det renner over. Det er snakk om kreativitet på alle plan. Hjelpes meg. Kaffesjappen er absolutt til å anbefale. MYE godt. Og veldig flott sted, ja <3

 2. Looks super cozy! I want a lamp like that one! 😀

  Have a wonderful day dear,

  Hugs
  Paulina
  100kitchenstories.se

 3. Det så virkelig ikke feil ut! Lov å sitte inne i solen når man har mye man vil gjøre 🙂

 4. Det så helt herlig ut, det er viktig å bare være alene og la tankene vandre 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.