På stranda med Eirin Kristiansen

Another day filled with sunshine! Jeg er tilbake på stranda i Albir. Kastet meg bakpå scooteren til Linni da hun dro til jobb i morges. Har ikke vært ute så tidlig før, og det var litt deilig å kun kjenne fire og tyve varme fremfor tredve. Tok meg en tur på restaurant hvor jeg spiste frokost i skyggen og så ut over horisonten. Hav så langt øye kan se. Det er terapi, det. Temperaturen var perfekt og følelsen av frihet og det faktum at man ikke behøver å gjøre noe som helst fikk skuldrene til å senke seg enda et par hakk. Deilig!

I og med at frokost faktisk var her i Spania, møtte jeg så klart på enda en klassisk misforståelse når det kommer til hva som er glutenfritt. Det slår ikke feil. Bestilte suppe og forsikret meg om at den var glutenfri. Da den ble servert var det et digert lass med pasta i den. Jeg spurte for sikkerhetsskyld om pastaen var glutenfri, men det var den ikke. De spurte om jeg ville ha en ny, men jeg tenkte jeg bare skulle sile den ut på skjeen mellom pastastrimlene, og takket nei til det. Etter en stund kommer de ut med en ny iste på huset og sier de skal lage ny. De hadde sett hvordan jeg silte ut og plukket pasta av skjeen. Hehe, føler meg litt dum i situasjoner som det, men ønsker hverken å bli dårlig eller å være vanskelig for de ansatte…

En annen ting som jeg finner litt spesielt her nede, er all kyssingen. Servitøren kysset meg på hvert kinn før jeg dro etter å ha foreslått å dra på stranden sammen like før. Har skjønt at det med kyssingen er veldig kultur her nede, men synes likevel det er litt snodig. Hyggelig fyr, men sa likevel at jeg ikke visste hva venninna mi hadde planlagt. Den følelsen når du må åle seg ut av en situasjon du ikke vet om er ut av medlidenhet fordi du spiser alene, eller ment som en date…

img_2725-2.jpg

Får tiden til å gå under parasollen med boken til Eirin Kristiansen. For en inspirerende jente! Og boken? Minst like inspirerende. Bloggen hennes er en av de få jeg inn på hver dag. ♥

5 kommentarer

 1. Christina i London

  Haha uff, dette med allergier er ikke så lett i utlandet. Også all denne kyssingen da! Godt du kom deg ut av det i det minste.

  1. kamillahaaland

   Hehe! Ja, er nokså håpløst med allergier her nede. MEN vi lager veldig mye mat selv, da. Så har ikke vært så voldsomt stort problem, heldigvis. 🙂 Hvordan er det med kyssingen i London? Er ikke sånn der, eller? Aldri vært i England, faktisk… Hehe!

 2. Vurderer å kjøpe den boka altså! Den ser så flott ut! Haha jeg døde litt av den suppegreia… har de ikke folk med glutenallergi eller? ^^

  1. kamillahaaland

   Virker ikke sånn 🙈

 3. What a good coincidence.. i’ve been in Benidorm and Albir so many times, such an amazing pictures <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.