Siesta & Paella

onsdag

Lunch with bae ♥

Det er jammen deilig å ta en pause fra sola og bare spise lunch og kruse rundt på scooteren litt og kjenne vinden i håret nå som det er en og tredve grader i skyggen. Planen var egentlig å dra innom birkenstocksjappa i Altea, men den var stengt da vi kom. Typisk. Lunchen var deilig, da! Det er noe spesielt med den spanske paellaen, ass. Så måtte nesten dele bilde av Linni og paellaen. I tillegg måtte jeg bare knipse et bilde av et herlig frukttre like hvor vi parkerte scooteren. Åh, jeg vil ha masse sånne trær når huset vårt er ferdig! Det er så fint. Blir spennende å se hvordan tomta ser ut når jeg kommer tilbake til Norge igjen, spennende!

Gikk for solseng med parasoll i dag, tror det var lurt. Før eide jeg ikke solvett, nå derimot er jeg helt annerledes. Smører meg fire-fem ganger til dagen i ansiktet med SPF 50 og smører meg stadig med solkrem på kroppen også, selvom jeg kun bruker SPF mellom 10 og 30. Ligger heller ikke dagen lang, slik jeg gjerne ville gjort før…  Ellers leste jeg faktisk ut boken min, etter deg, i dag. Ironisk nok begynte jeg på den sist jeg var i Spania i april. Med andre ord, jeg er ingen god leser. Har aldri vært det og kommer trolig aldri til å bli det heller. Men akkurat på stranda synes jeg det er utrolig skjønt å få tiden til å gå med en rørende bok. Jojo Moyes er omtrent det eneste jeg klarer å lese, bortsett fra at jeg har lest twilightbøkene og to og en kvart fifty shades.

2 kommentarer

  1. Hvor mye kostet paella, og hvor spiste du? Restaurant navn og sted? 😀

    1. Aner ikke hva det kostet, dette var i Altea et sted, usikker på hva det het… Hmm

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.