It’s a good morning

Albir (1 of 1)

Morning walk in Albir

God morgen fra Albir! Har nettopp bestilt og ordnet bussturen fra Benidorm til flyplassen på mandag. Det er kjekt å ha i boks, så slipper mann å finne annen transport. Sist jeg var her nede ble det kluss i bestillingen av buss, og jeg endte opp med å betale i rett i underkant av ni-hundre kroner i taxi. Det er uaktuelt når man kan ta buss for hundrede og seksti…

Vel, nå ligger jeg godt plassert i solsengen på stranda og planen videre er å være her frem til Linni har siesta i ett-tiden. Da skal vi innom birkenstocksjappa og mest sannsynlig spise litt lunch før jeg drar tilbake til stranda igjen etter det. Hakuna matata. Først skal jeg nyte solstrålene og lese videre i boken min. ♥

albir stranda (1 of 1)

Ha en nydelig dag!

1 kommentar

  1. Kos deg masse 😀 er sååå misunnelig på de som har ferie om dagen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.