My view this morning

mojito (1 of 1)-2

A large mojito at the beach ♥

Det er jammen ikke dårlig å våkne opp og se havet, blå himmel og palmer. Det er virkelig noe beroligende med det. Sydenomgivelser. Ferieomgivelser. Ah! Da kjæresten til Linni kjørte til jobb, svippet han meg bort til stranden i Albir. Her lå jeg i de deilige ni og tyve varme i omtrent tre timer og stekte i solen. Vannet er så deilig og varmt, til tross for at det er årevis siden det har vært så kaldt i juli her nede. Altså, når jeg kan bade, da er det varmt.

Etter noen timer i dagens sterkeste stråler dro jeg opp til kiropraktorklinikken som Linni jobber på. Her sto jeg under air conditionet, snakket med henne og ventet på at hun skulle ta helg. Vi snakket blant annet om kiropraktikk, noe jeg synes er utrolig interessant, og jeg tenkte kanskje jeg måtte ha en time. Gjett hva, på slutten av dagen tilbød kiropraktoren seg å ta en justering på meg gratis! Snakk om flaks. En spennende opplevelse. Jeg var til kiropraktor et par kjappe ganger da jeg gikk på ungdomsskolen, noe jeg ikke husker spesielt mye av. Jeg var vel heller ikke særlig interessert i kroppen på den tiden. Anyways, han fant to steder i ryggen som han justerte, så det knakk godt! Ellers fikk jeg også høre at jeg har litt hypermobile ledd. Så mamma, du hadde visst rett!

Hvordan er været hjemme i Norge? Hører rykter om at det er ganske varmt og godt der og?

2 kommentarer

  1. I dag var det strålende vær her og i morgen har det meldt det samme 🙂 Kos deg i syden ;*

  2. Det så herlig ut, kos deg masse 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.