Dagen før avreise

Åh, jeg har ikke ord for hvor deilig start jeg hadde på dagen. Dro til Auds hudpleie i Mandal hvor jeg hadde «prinsessebehandling». Denne pakken består av ansiktsbehandling, nakkemassasje, farging av vipper og bryn, samt voksing av brynene. Det sto at behandlingen kom til å ta 60 minutter, men jeg ble dullet med i hele 75 minutter. Følte meg som et nytt menneske etterpå. Herlighet, hva det gjør å få farget vipper og bryn, da! For ikke å snakke om den massasjen, da. Det er det deiligste jeg vet om. Må virkelig ha denne behandlingspakken igjen om ikke så lenge.

etter hudpleien (1 of 1)

Nå føler jeg meg nokså klar til avreise i morgen. Må bare få epilert bena, dra til mamma og de for å hente en litt mindre koffert og pakke sammen alt jeg behøver å ha med. Denne gangen har jeg virkelig ikke planer om å ankomme Kjevik flyplass med overvekt. Det skal jobbes mot light packing i dag, altså!

reise size (1 of 1)reise size (1 of 1)-2

Reisestørrelser for alle penga! Det geniale med shampoo- og balsamflaskene er at man kan fylle på etterhvert. Det er jo helt genialt når jeg vanligvis kjøper 1000ml’s flasker.

2 kommentarer

  1. Herlighet så pen du er! Ser skikkelig naturlig og fresh ut ^^

    1. kamillahaaland

      Aww❤️ snakk for deg sjæl!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.