I de siste fire og tyve timer

Hei dere. Etter halvannet døgn i Stavanger dro jeg tilbake til sørlandet igjen. Det er alltids hyggelig å få tilbringe tid sammen med familien min som bor der borte. Det er jo ikke så ofte jeg er der. Det ble grillkalas på både meg, min mor, stefar, tante, onkel, kusine, fetter, morfar og morfars kjæreste.

Da jeg heiv meg i bilen sørover, ble det et par irritasjonsmomenter. Det er vel strengt tatt de samme som går igjen hver bidige gang. Altså, kan folk lære seg hva et forbikjøringsfelt er?! Skal du absolutt kjøre så himla seint, så ikke ligg i forbikjøringsfeltet. Det burde ikke være så forbanna vanskelig… Også er det alle stedene med manuell dirigering, da… Åhr. Kom meg i allefall frem til slutt. Overraskende nok kun 10 minutter forsinket. Jeg og Iselinn hadde nemlig avtalt en aldri så liten bloggdate!

Iselinn (1 of 1)-2

En aldri så liten bloggdate med fine Iselinn!

Til tross for at vi begge blogget for femelle.no før, vi har bodd i samme kommune og vi har til og med gått på samme videregående skole samtidig, har vi aldri møtt hverandre før! Nesten litt sprøtt. Men altså, det er rart med det, når man treffer andre bloggere, man har alltid så mye til felles. Praten gikk veldig lett, og vi har allerede planlagt hva vi skal gjøre neste gang vi treffes. Woho!

4 kommentarer

  1. Det var utrolig hyggelig å (endelig!) få truffet deg! Gleder meg allerede til neste gang 😀

    1. kamillahaaland

      Hehe, i lige så! Ja, det blir så bra! 😀 Haha!

  2. Dere er supre jenter begge to! 😀 Så glad jeg har fått møtt dere begge <3

  3. Næmmen, så morsomt at dere aldri før hadde møttes da! Håper dere koste dere! 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.