MAKEUP, BABY!

Hei dere. Mottok en pakke fra min nyeste samarbeidsparter eleven.no for noen dager siden! Herlighet for en drøm. Masse ny og uoppdaget sminke. Det er jo ingen hemmelighet at jeg har utviklet en aldri så liten obsession med sminke den siste tiden. Etter at jeg sluttet på p-piller for et halvt år siden, har huden min virkelig levd sitt eget liv. Urenheter titter frem i tider og utider, og jeg føler ikke jeg kan få gjort noe med det. Hormonene styrer virkelig showet! Jeg har en god renserutine, spiser relativt sunt og bruker gode produkter. Så min reddende enkel det siste halvåret har uten tvil vært foundation. I alle år har jeg hatt så tørr hud at ingen foundation har fungert, og jeg har vel strengt tatt aldri trengt å bruke det heller. Før nå. Derfor er det ekstra gøy å kunne fortelle dere at jeg har funnet min favoritt!

Makeup fra eleven! (1 of 1)-2

Her er all den deilige sminken jeg fikk tilsendt! Tenkte å vise dere en naturlig look med hovedfokus på base. Her er absolutt alt man behøver!

Det er sjeldent jeg liker absolutt alt av nye produkter, men denne gangen gikk alle produktene rett på favorittlista. Jeg starter med foundationen fra Bare Minerals. Min nye favoritt. Bare Skin leverer så til de grader! Huden kjennes silkemyk ut, samtidig som den dekker det den skal uten å se ut som et tykt brunkremlag. Concealeren sto også til forventningene, og det hele toppet seg virkelig med den solkyssede pudderbalmen fra YSL. Skal innrømme at jeg trodde det var pudder, og ble litt overrasket over at det var en balm. I ettertid er jeg fryktelig glad for at jeg mottok nettopp dette produktet i stede, for det smelter utrolig fint sammen med foundationen! Helt perfekt. Primeren fra Bare Minerals gjør huden glatt  samtidig som den har litt farge som gjør hudtonen jevnere før påføring av foundation. Har faktisk aldri før brukt primer før(!), så dette er et nytt og spennende produkt for min del. Leppestiften fra YSL har jeg vært borti mange ganger før og elsker den! Fargen jeg valgte denne gangen var en lys rosa farge som passer til en naturlig look. Og til slutt måtte jeg jo ha med en mascara på laget. Gikk for babydoll fra YSL og synes den er minst like god som mascaraen jeg har brukt i åresvis, nemlig loreal sin telescopic. Er helt avhengig av å bruke vippetang før jeg påfører mascara, men med denne følte jeg ikke at det var nødvendig, det må jo være et rimelig bra tegn?

Over til looken, da! Jeg på ingen måte god på dette med sminke, men jeg synes det er gøy å prøve seg litt frem. Synes fargen på foundationen passet veldig bra også, der er det jo fort å bomme. Her har jeg brukt alle produktene fra bildet øverst i innlegget;

collage1

Hva synes dere?

Pssst! Eleven.no har for tiden 20% på alt fra Bare Minerals!

7 kommentarer

 1. Så fin du er 🙂 Så spennende med nye produkter.. Har kun prøvd mascaraen der og var egentlig veldig fornøyd med den! Sluttet også på p-piller for ca et halvt år siden, så føler med deg.. hehehe, det virker som om huden endelig har roet seg ned litt nå heldigvis 🙂

  1. kamillahaaland

   Åh, håper virkelig det roer seg litt her også snart. Merket liksom ikke så mye til det i starten, har vært verst de siste tre månedene… Hmm!

 2. Så mye fint dy har fått<3 Du er jo nydelig<3

  1. kamillahaaland

   Aw, takk fine du!

 3. Såå mye gøye produkter da! Og resultatet ble kjempeflott! Jeg er stor Bare Minearls fan, det er virkelig gull verdt for huden <3

  1. kamillahaaland

   Hadde aldri trodd at jeg skulle bli så fornøyd som jeg gjorde! Helt fantastisk 😀

 4. så mye bra sminke du har heldig 😀 ønsker deg en fin dag 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.